Suosittuja Vammaisoikeuden Ajokortti -koulutuksia voi vielä tilata syksylle 2021. Tarjoa yhdistyksellesi, järjestöllesi tai yhteisöllesi tehokas paketti vammaisoikeuksien viidakossa selviämiseen.

Vammaisoikeuden Ajokortti -koulutukset ovat suosittuja perustietopaketteja vammaispalveluiden tarvitsijoille siitä, mihin on oikeus, miten palveluita ja tukia haetaan ja miten päätöksistä tarvittaessa valitetaan. Koulutukset on suunnattu henkilöille, jotka ovat vammaispalveluiden tarvitsijoita, sekä heidän läheisilleen.

Järjestämme koulutuksia aina yhteistyössä yhdistyksen, järjestön tai muun vastaavan yhteisön kanssa. Käytännössä esimerkiksi vammaisjärjestö tilaa meiltä Vammaisoikeuden Ajokortti -koulutuksen omalle jäsenistölleen. Verkossa toteutettava koulutus ei maksa järjestölle mitään. Meiltä tulee Lakitoimisto Kumpuvuoren toimitusjohtaja, lakimies Jukka Kumpuvuori pitämään koulutuksen. Järjestöltä tulee innokas vammaisoikeuksista kiinnostunut porukka.

Kalenterissamme on vielä syksylle 2021 tilaa koulutuksille, joten olkaa yhteydessä, jos haluatte tarjota jäsenistöllenne Vammaisoikeuden Ajokortin! Ota yhteyttä sähköpostitse. Kerro, millaiselle kohderyhmälle Vammaisoikeuden Ajokortti järjestettäisiin ja mikä olisi sopiva ajankohta: ajokortti@kumpuvuori.fi

Huom.! Luethan tarkemmat yksityiskohdat Vammaisoikeuden Ajokortti -sivulta.

Huom.! Toistaiseksi järjestämme koulutuksia koronatilanteen takia vain etänä.

 

Lakitoimisto Kumpuvuori Oy

Ole rohkeasti yhteydessä! Tutustumme asiaasi ja arvioimme, voimmeko auttaa ja millaisin eri vaihtoehdoin ja kustannuksin. Huomioithan, että pelkkä yhteydenotto ei vielä merkitse toimeksiantoa. Toimeksiannosta sovitaan aina erikseen alkuarvion jälkeen. Pyydämme yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse.

Verkatehtaankatu 4 as. 227
20100 Turku

puhelin: 050 552 0024
s-posti: laki@kumpuvuori.fi