Lakitoimisto Kumpuvuori Oy on Suomen ykkösasiantuntija vammaisoikeuksissa (ainakin meidän mielestämme). Meillä on 10 vuoden ajalta kokemusta tuhansista vammaisoikeudellisista toimeksiannoista ja tyytyväisistä asiakkaista. Haemme nyt vammaisoikeuksista kiinnostunutta lakimiestä (luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja) vastaamaan kasvaneeseen kysyntäämme ja luomaan yhdenvertaisempaa tulevaisuutta vammaisille henkilöille, erityisesti vammaisille lapsille.

Lakimiehen hakumme lokakuussa 2020 ei vielä tuottanut tulosta, joten jatkamme hakuaikaa.

Työtehtävät

Pääasialliset työtehtävät ovat vammaisoikeudelliset oikaisuvaatimukset erilaisiin lautakuntiin sekä valitukset hallinto- ja vakuutusoikeuteen. Tällä hetkellä hoidamme vain hallinto-oikeudellisia toimeksiantoja.

Asiakastapauksemme liittyvät esimerkiksi vammaispalvelulain, kehitysvammalain ja perusopetuslain mukaisiin palveluihin, Kela-etuuksiin ja yhdenvertaisuuslakiin.

Sinun tuntomerkkisi

Olet perus- ja vammaisoikeuksista kiinnostunut lakimies, jolla on itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen työote sekä vahva palo yhdenvertaisuuden edistämiseen. Pystyt työssäsi yhdistämään ripeyden ja tarkkuuden.

Olet OTM tai OTK ja luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja (tai sinulla on valmiina edellytykset saada hakemuksesta lupa). Sinulla on jo työkokemusta (1-5 vuotta) ja mahdollisesti kokemusta oikeudenkäyntien hoitamisesta hallinto- ja/tai vakuutusoikeudessa. Eduksi katsomme myös tuntemuksen sosiaalilainsäädännöstä, yhdenvertaisuuslainsäädännöstä sekä perus- ja ihmisoikeuksista. Tutkimuksellinen työote on plussaa.

Työskentelemme pääosin suomeksi, mutta tiedonhaussa ja kansainvälisissä verkostoissamme ja valitusprosesseissa tarvitset hyvää englannin kielen taitoa. Hyvän ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Me tarjoamme

Olemme toistaiseksi pieni, ennen sinua kolmen työntekijän tiivis ja työhömme intohimoisesti suhtautuva työyhteisö, ja lupaamme tarjota mukavan työyhteisön myös uudelle työkaverille. Olemme pienuudestamme huolimatta värikäs ja moniääninen työyhteisö.

Meillä saat asianmukaiset työvälineet ja ohjelmat, joustavat työajat ja hyvät vaikutusmahdollisuudet sekä omaan työhösi että koko yrityksen kehittämiseen.

Työpisteen tarjoamme toimistoltamme vanhasta verkatehtaasta Turusta, 300 metrin päässä linja-autoasemalta ja vain vajaan kilometrin päässä kauppatorilta. Halutessasi voimme sopia myös osittaisesta etätyön tekemisestä (1-2 etätyöpäivää / viikko)

Työmme paras mauste ovat erittäin tyytyväiset asiakkaat.

Tutustu meihin paremmin

Voit tutustua lakitoimistoomme paremmin nettisivuillamme osoitteessa www.kumpuvuori.fi sekä osoitteissa
www.facebook.com/lakikumpuvuori
www.twitter.com/lakikumpuvuori
www.instagram.com/lakikumpuvuori
www.lakimiesuutiset.fi/jukka-kumpuvuoren-elamantapana-vammaisten-oikeudet

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Jukka Kumpuvuori, ensisijaisesti sähköpostitse jukka.kumpuvuori@kumpuvuori.fi. Perustellusta syystä puhelimitse 050 552 0024.

Laita hakemusta tulemaan!

Palkkaamme uuden työntekijän mahdollisimman pian. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi ilman aiheetonta viivytystä, kuitenkin viimeistään 16.11.20 sähköpostitse osoitteeseen jukka.kumpuvuori@kumpuvuori.fi

Lisätietoja työnhakijoiden henkilötietojen käsittelystä Lakitoimisto Kumpuvuoren tietosuojaselosteesta: www.kumpuvuori.fi/wp-content/uploads/2020/10/Lakitoimisto-Kumpuvuori-Oy-Tietosuojaseloste.pdf

Verkatehtaankatu 4, as. 228

20100 Turku