Oik. yo (Turun yliopisto) Valerie Wårvik otti yhteyttä toimistoomme ja kertoi kiinnostuksestaan harjoittelusta vammaisoikeuksien parissa. Tapasimme tänään ja sovimme harjoitteluyhteistyöstä. Valerie auttaa tarpeen mukaan erilaisissa toimeksiannoissa ensin kesällä ja suunnitelmien mukaan myös syksyllä. Haastattelimme !

1. Olen Valerie Wårvik, kolmannen vuoden opiskelija Turun yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Opinnoissani olen suorittanut lähes kaikki eri oikeudenalojen perusopinnot ja tarkoituksenani on valmistua oikeustieteen notaariksi ensi syksynä. Perus- ja ihmisoikeudet ovat kiinnostaneet minua opintojen alusta lähtien ja? odotan innolla harjoittelua, jotta pääsen hyödyntämään osaamistani käytännössä ja tutustumaan erilaisiin tehtäviin vammaisoikeuksien parissa.

Olen työskennellyt aiemmin hyvin erilaisissa tehtävissä esimerkiksi asiakasneuvojana perinnän asiakaspalvelussa ja erityislasten ja -aikuisten uimavalmentajana. Työtehtäväni ovat aina olleet todella ihmisläheisiä ja haluan myös tulevaisuudessa työskennellä ihmisten parissa.

2. Työskentelin nuorempana useamman vuoden ajan erityislasten ja -aikuisten uimavalmentajana, jolloin kiinnostukseni vammaisoikeuksia kohtaan heräsi ja haaveenani oli joskus työskennellä niiden parissa. Löysin Jukan toimiston facebookin kautta ja otin häneen välittömästi yhteyttä, koska hän tekee todella uraauurtavaa työtä vammaisoikeuksien parissa.

3. Odotan saavani erinomaista käytännön kokemusta erilaisista tehtävistä vammasoikeuksien parissa. Uskon, että pääsen tekemään tehtäviä, joilla on hyvin tärkeä käytännön merkitys. Keskustelimme jo Jukan kanssa erilaisista mahdollisuuksista ja odotankin innolla tulevaa. Pyrin oppimaan Jukalta mahdollisimman paljon!

4. Somessa nähdään! Seuratkaa tarkkana niin saatte tietää lisää uusista projekteista ja Jukan erittäin merkittävästä työstä.

Tervetuloa mukaan vammaisoikeuksien ihmeelliseen maailmaan !

Verkatehtaankatu 4, as. 228

20100 Turku