https://www.facebook.com/events/1693037727443555/

Laita tieto kyselytunnista jakoon 🙂 Kiitos !

Kumpuvuoren kyselytunti on täällä. Ilmiö jo ennen aloitustaan.

Joka sunnuntai klo 15-16 lähetämme suoran live-lähetyksen. Voi kirjoittaa kysymyksiä tänne tapahtumasivulle viikon aikana, ja näitä käydään läpi kyselytunnilla. Lisäksi live-lähetyksessä esitettyjä ja esiinnousevia kysymyksiä.

Kysymyksen teemat: vammaisoikeudet, jotka tarkoittavat sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja, lisäksi syrjintäasioita. Kyselytunnilla ei käsitellä riita- tai rikosasioita, eikä lastensuojeluun liittyviä asioita. Muutoinkin kyselytunnilla rajataan kysymyksiin vastaaminen niihin kysymyksiin, joita toimistomme hoitaa ja joissa meillä on erityisasiantuntemusta. Kysy kuitenkin, eli ei tarvitse miettiä mitä kysyy, mutta kaikkeen ei saa vastausta. Pyrimme kuitenkin auttamaan eteenpäin.

Tarpeen mukaan voidaan asioita selvittää myös asiantuntijoilta ja käydä sitten myöhemmin läpi.

Esitä kysymyksesi yleisellä tasolla. Älä kirjoita henkilö tai muita tietoja, joita et halua yleiseen jakeluun, koska kaikki mitä kirjoitat, menee yleiseen jakeluun. Ole ystävällisesti yhteydessä tällöin postitse, sähköpostitse tai puhelimella (Kumpuvuoren Lakilinja joka päivä klo 17-18 : 050 552 0024 tai laki@kumpuvuori.fi).

Yhteystiedot ja muutoinkin tietoa toiminnastamme www.kumpuvuori.fi.

Eli sitten vaan kyselemään !

Verkatehtaankatu 4, as. 228

20100 Turku