Lakiasiaintoimisto Jukka Kumpuvuori vieraili Kuopion vammaispalvelussa, jossa oli mahdollisuus keskustella va. vammaispalvelupäällikkö Tarja Hoffrenin ja palveluohjaaja Jari Kankaan kanssa. Hoffren johtaa koko vammaispalvelutiimiä ja kertoo työilmapiirin olevan innostava ja asiantunteva. Kangas vetää henkilökohtaisen avun keskusta. Tähän työhön kuuluu työnantajamallin toimeenpanoon liittyviä tehtäviä, kuten työnantajan perehdytystä, sekä auttamista ja ohjaamista.

Kuopion vammaispalvelussa oli hyvä tunnelma ja molemmat korostivat asiakasnäkökulman tärkeyttä. Tämä on hyvä lähtökohta, jonka soisi olevan yleisemminkin vammaispalveluissa omaksuttuna.

Kuopion vammaispalveluun oli mukava viedä terveisiä siitä, että toistaiseksi Lakiasiaintoimisto Jukka Kumpuvuori ei ole hoitanut yhtään asiaa, joka koskiksi Kuopion vammaispalvelun tekemää päätöstä, vaikka samalla suunnalla juttuja on vireillä lukuisia. Ehkä tämäkin kertoo jotain.

Kiitos Kuopion vammaispalvelulle, kun saimme käydä vierailulla !

Kuvassa vasemmalta Jukka Kumpuvuori, palveluohjaaja Jari Kangas ja va. vammaispalvelupäällikkö Tarja Hoffren, joista jälkimmäinen esittelee koneelta Terve Kuopio -kioskia:

Terve Kuopio -kioski

Verkatehtaankatu 4, as. 228

20100 Turku